Ce spune dimensiunea mainilor despre personalitatea ta |

0

Marimea unei maini poate dezvalui personalitatea cuiva, ele fiind instrumentul sufletului. Fiecare actiune a manilor noastre spune multe despre natura si caracterul nostru. Helen Elizabeth Evans, analist al mainii si al amprentelor digitale, spune: “Caracteristicile mai evidente ale mainilor noastre nu se schimba, dar liniile mai fine, culoarea, modul in care tinem degetele se pot schimba in functie de sentimentele, de sanatatea si de modul in care folosim energia noastra. Liniile de pe mana dreapta reprezinta personalitatea publica si cealalta, viata ta privata.”

Stiai ca mana ta e alcatuita din 27 de oase, 29 de articulatii si 123 ligamente? De aceea e cea mai activa parte a corpului umnan si e atat de unica si versatila!

Pentru inceput, sa masuram marimea mainilor. Aseaza degetul mare pe mana dreapta si intinde-ti mana in sus spre incheietuta mainii. Daca poti sa iti atingi usor incheietura, atunci mainile tale sunt de dimensiuni mici, daca nu reusesti, atunci mainile sunt mari.

Ce spune o mana mica despre personalitatea ta?
Daca mainile tale sunt mici, inseamna ca ai o personalitate aventuroasa, spontana si sincera. Datorita acestei naturi, de multe ori te trezesti ca intri in probleme sau ai necazuri. Dar ai si o natura realista de a aborda dorect problema si de a o rezolva intr-un mod logic si foarte practic. Iar relatiile personale sunt presarate cu cateva momente dramatice.

Ce spune o mana mare despre personalitatea ta?
Daca mainile tale sunt mari, atunci esti un perfectionist innascut si foarte concetrat pe detalii, indiferent cat timp iti ia. Din acest motiv, nu esti niciodata punctual, dar in cele din urma te dovedesti a fi un angajat foarte productiv. Ai o personalitate impulsiva care, de obicei, reactioneaza in exces din cauza sensibilitatii tale, in special in fata criticilor.

Ce spun palmele despre personalitatea ta?
Ele sunt la fel de importante ca si dimensiunea mainilor. O palma patrata spune despre tine ca esti o persoana foarte practica si rationala. De asemenea, spune ca esti un matematician bun, care se bazeaza pe realitate si rezolva problemele intr-o maniera logica si nu se lasa ghidat de instincte. Palmele cu forma dreptunghiulara au o personalitate spontana, care incearca instantaneu sa-si rezolve problemele facand ceea ce vorbesc.

Ce spun degetele despre personalitatea ta?
Persoanele cu degetele lungi au o personalitate curioasa.
Persoanele cu degetele scurte tind sa fie lideri foarte buni.
Daca ai degetul mic la distanta fata de inelar inseamna ca ai probleme de incredere.
Daca varful degetului e indoit spre interior inseamna ca esti preocupat sa faci ceea ce trebuie.
Daca degetul aratator e mai lung decat inelarul inseamna ca respectul te motiveaza.
Daca degetul inelar e mai lung decat aratatorul inseamna ca iti place atentia.
SURSA

Diverse |


DISTRIBUIȚI