Suferi de dureri de spate sau de picioare? Acest remediu te-ar putea scapa definitiv de durere

0

In zilele noastre, oamenii se confrunta cu diferite tipuri de durere. Cateva dintre cele mai comune sunt cele de spate si de picioare care se datoreaza perioadelor lungi de timp pe care le petrecem stand pe scaun sau a antrenamentelor mult prea grele.

In acest articol iti vom prezenta un remediu preparat in casa foarte usor si gustos! Te In doar doua luni vei simti imbunatatiri, iar dupa utilizarea constanta a acestui remediu vei observa ca durerea va disparea.

Foloseste acest remediu inainte de culcare timp de 2 luni in mod constant. Durerea teribila de spate si de picioare va fi de domeniul trecutului!

Ingrediente:

– 1 smochina uscata

– 1 caisa uscata

– 5 prune

Acestea sunt produse naturale care contin substante ce pot cauza refacerea tesutului dintre vertebrate.

Vei observa diferenta instantaneu!

Există si un alt un smoothie miraculos, care vă poate scăpa de durerea de încheieturi și vă va permite să vă continuați activitățile zilnice.

Când ai genunchi sănătoși, viața e mai ușoară. Pe măsură ce înaintăm în vârstă, trebuie să avem mai multă grijă de genunchii noștri, întrucât vârsta, carențele de vitamine și minerale și sedentarismul sau excesul de greutate încep să pună presiune pe articulațiile noastre. În timp, ligamentele și tendoanele încep să devină mai fragile și mai puțin flexibile.

Lubrifierea naturală slăbește, cu timpul, iar genunchii noștri nu mai sunt ca în tinerețe.
Așa că această minunată rețetă, dacă o veți urma constant, vă va întineri ligamentele genunchiului și veți scăpa de simptomele de artrită.

Ingrediente:

40 g migdale

Un pahar de suc de portocale proaspăt stors

250 g ananas

O ceașcă ovăz

7 g scorțișoară

40 g miere bio

O ceașcă apă

Fierbeți ovăzul în apă și răciți-l. Tăiați ananasul mărunt, amestecați la blender apa cu migdalele(sfărâmate în prealabil), cu sucul de portocale, mierea și scorțișoara, apoi adăugați ananasul și fiertura de ovăz.

De ce este această rețetă eficientă? Fiindcă este bogată în bromelaină, o enzimă proteolitică sau protează găsită din abundență  în miezul ananasului. A fost dovedit deja că bromelaina combate cu succes osteoartrita. Mai mult, amestecul miraculos abundă în vitamina C, un antioxidant puternic și un foarte eficient antiinflamator.

Consumați această băutură minune și rezultatele nu vor întârzia să apară.

Sanatate |

DISTRIBUIȚI