Emotionant! Surpriza de neuitat pentru o profesoara care se retrage dupa 25 de ani de activitate!

0
Emotionant! Surpriza de neuitat pentru o profesoara care se retrage dupa 25 de ani de activitate!

O profesoara care s-a retras dupa 25 de ani de activitate a avut parte de o surpriza de neuitat! Elevii si-au aratat recunostinta si respectul pentru persoana care le-au indrumat pasii pe caile cunoasterii de la o varsta frageda si acestia i-au pregatit o surpriza de neuitat

In filmuletul de mai jos puteti vedea intreg momentul in care profesoara care s-a retras dupa 25 de ani de cariera a avut parte de o surpriza de neuitat. Este vorba de Mrs. Gabica, profesoara care timp de 25 de ani le-a fost alaturi elevilor scolii „St. Julian’s School” din Newport, Tara Galilor. In momentul in care Mrs. Gabica a pasit in curtea scolii totul era normal, o multime de copii galagiosi se jucau in curtea scolii, fiind supravegheati de alti profesori colegi. Surpriza de neuitat a inceput in momentul in care dinspre difuzoarele scolii s-a auzit o melodie antrenanta si in cateva clipe un cerc format din copii si alte cadre didactice a inconjurat-o pe profesoara. Acestia au inceput sa danseze si pe masura ce timpul trecea tot mai multe persoane se alaturau acestui moment unic din viata profesoarei.

Nu a durat foarte mult timp si Mrs. Gabica a fost coplesita de o emotie puternica. Aceasta niciodata nu s-a gandit ca elevii si colegii ei o iubesc si o pretuiesc atat de mult, astfel incat sa ii pregateasca o asa surpriza de neuitat. In momentul in care s-a vazut inconjurata de atatia copii fericiti care dansau, Mrs. Gabica a ramas pur si simplu fara cuvinte.

Aceasta surpriza de neuitat a fost modalitatea persoanelor care o iubesc si o respecta de a-si lua ramas bun de la profesoara care i-a indrumat inca de la o varsta foarte frageda. Acest moment cu siguranta nu va fi uitat niciodata, iar imbratisarea de la finalul filmuletului demonstreaza legatura puternica care se afla si se va afla intotdeauna intre elevi si profesoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.