Adorabil! Un calut de numai 3 zile are o bucurie fantastica de a alerga!

0
Adorabil! Un calut de numai 3 zile are o bucurie fantastica de a alerga!

Imaginile de mai jos sunt pur si simplu adorabile! Un calut de numai 3 zile are o bucurie fantastica de a alerga! Energia de care da dovada acest calut este uimitoare, avand in vedere faptul ca venit pe acesta lume numai de cateva zile.

In momentul in care ingrijitorul sau porneste la pas prin tarcul destinat special pentru manejul cailor, calutul de numai 3 zile incepe sa il urmareasca. Dupa cateva clipe ingrijitorul se opreste pentru a-i oferi o mangaiere calda, fapt ce il binedispune si mai mult pe micul calut. Apoi, ingrijtorul porneste din nou la fuga, iar calutul nici nu se gandeste sa stea pe loc, el urmarindu-si stapanul in fiecare clipa.

Mama calutului din imagini pare foarte ingrijorata ca baietelul ei alearga asa de tare, insa sotia ingrijitorului o calmeaza. Sotia ingrijitorului este si cea care imortalizeaza aceste imagini atat de adorabile. In finalul filmuletului o puteti vedea pe mama-ponei cum se apropie de puiul ei si cum il indeamna sa o urmeze la o plimbare mult mai linistita. Micutul cal o urmeaza pe mama lui, demonstrand ca este foarte ascultator. Ingrijitorul ramane in spate, in timp ce mama si fiul se plimba linistiti.

Imaginile surprinse de sotia ingrijitorului sunt nepretuite, deorece arata acea bucurie fantastica a unui calut care abia a venit pe lume. Acesta descopera rand pe rand fiecare bucurie de a fi pe acest pamant. Totodata, imaginile suprind si relatia adorabila a calutului in momentul in care intra in contact cu omul. Acesta simte ca este iubit de catre ingrijitorul sau. In plus, chiar daca are doar cateva zile de cand a venit pe acesta lume, calutul este si foarte ascultator, deorece isi urmeaza mama atunci aceasta vine langa el pentru a-i calma energia de care dadea dovada. Acesta bucurie fantastica a calutului reuseste sa ne ofere o stare de bine.      

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.