Iata o impletitura obisnuita care va va surprinde prin frumusetea ei

0
Iata o impletitura obisnuita care va va surprinde prin frumusetea ei

Aceasta impletitura obisnuita va arata total impresionant la final si daca urmariti aceeasi pasi veti sti cum sa o realizati acasa. Impletiturile desi par complicate sunt destul de simplu de realizat daca urmati pasii stricti. Desigur, este mai simplu sa faceti aceste impletituri pe altcineva pentru ca altfel puteti face procesul fara sa gresiti si vedeti concret cum se aseaza parul.

Coafurile impletite sunt fie clasice fie romantice insa de fiecare data ne impresioneaza prin complexitatea lor si prin rafinament. Daca aveti parul impletit el va arata mult mai bine decat desprins si va arata cat efort ati depus intr-o impletitura complicata pentru a arata bine la eveniment. Orice coafura complicata porneste de la o impletitura obisnuita care apoi sa dezvolta spre altceva. In orice impletitura veti gasi elemente inspirate din natura precum cascada, coada de peste, sirena sau sarpe.

Aceasta impletitura obisnuita prezentata in videoclipul de mai jos este simpla de realizat insa are un aspect deosebit. Impletitura incepe in partea dreapta a capului si ajunge treptat pana in partea stanga iar rezultatul este unul impresionant si fermecator.

Primii pasi in relizarea acestei impletituri incep cu trei suvite de par bine pieptanate care vor fi impletite fiecare in parte cu o noua suvita de par astfel incat impletitura sa tinda spre parea opusa a capului si sa formeze o linie orizontala.

Impletitura obisnuita si simpla de realizat va va face sa aratati mai tanar ajutandu-va sa aveti un aspect adolescentin. Cand ati terminat de impletit parul fiti sigura ca ati fixat capetele impletiturii pentru a nu se desface. Daca adaugati cateva ornamente de par sau clame veti avea o impletitura colorata si frumoasa. Oricand doriti sa aveti un aspect adolescentin si un par impecabil puteti realiza pe cont propriu aceasta impletitura superba. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.