Iata 7 trucuri de supravietuire ca in filmele cu MacGyver

0
Iata 7 trucuri de supravietuire ca in filmele cu MacGyver

Aceste trucuri de supravietuire va vor invata cum sa va protejati viata si cum sa iesiti din situatii limita. Trucurile sunt inspirate de serialul TV MacGyver care a avut o mare popularitate in trecut. Intotdeauna este indicat sa stiti cum sa va autoaparati si cum sa iesiti nevatamati din situatii limita deoarece nu stim ce se va intampla in viitor sau in ce imprejurari ne vom afla si cunostintele de autoaparare sunt tot timpul bine venite.

Iata cateva trucuri de supravietuire simple care va vor fi de folos in viata de zi cu zi atunci cand nu aveti tot ce va trebuie la indemana. De exemplu daca sunteti plecati in excursie sau vacanta si aveti nevoie de un felinar noaptea si nu aveti lumina atunci putei sa improvizati unul dintr-o doza de suc si sa o puneti la fereastra. Astfel din cauza pozitionarii acesteia veti avea lumina in intreaga camera si totusi peretii dozei va pastra luminarea aprinsa fara sa se stinga de la curent.

Daca aveti nevoie de apa potabila dar ati ramas fara nici o sursa atunci este bine sa improvizati o instalatie de filtrare a apei. Cu ajutorul a doua borcane si a unui fitil puteti sa va filtrati apa. Astfel puneti un borcan plin cu apa mai sus decat unul gol si conecatati-le cu un filtru de panza. Apa care va ajunge in ultimul borcan va fi filtrata prin panza, chiar si asa este indicat sa o fierbeti inainte de a o bea.

Daca sunteti la gratar si nu aveti combustibil lenmos pentru a gati carnea va puteti folosi de cofraje de oua si de carbuni. Daca adaugati peste ele si busuioc sau rozmarin atunci focul aromat va pastra tantarii departe. Acesta face parte din acele trucuri de supravietuire in padure.

Pentru a incalzi un sandwich fara sa folositi cuptorul cu microunde va puteti folosi de staniol si o cutie. Puneti sandwich-ul in staniol si apoi puneti-l in cutie si se va incalzi natural de la soare.

Daca trebuie sa gasiti nordul dar nu aveti busola atunci va puteti confectiona o busola naturala. Puneti un ac electrizat pe o frunza pe apa si acesta se va va indica nordul.

Ultimul dintre cele 7 trucuri de supravietuire ca in serialul MacGyver va prezinta cum puteti confectiona o lampa cu ajutorul uleiului de masline si a unei doze de suc. Puneti uleiul in doza goala de suc si folositi o bucata de hartio rasucita pe post de fitil. Astfel va puteti face lumina in jur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.