Eliminati grasimea de pe spate si de pe brate efectuand aceste 5 exercitii!

0

Desi uneori aratam perfect, tot avem impresia ca exista putina grasime pe spate care ne poate face nesiguri pe noi. Acest tip de grasime poate fi o problema grea de rezolvat.

Din fericire, am descoperit 5 exercitii pentru a indeparta grasimea de pe abdomen si de pe brate.

Aplecari circulare in fata

Cu genunchii flexati si cu abdomenul incordat aplecati-va in fata pentru a mentine corpul paralel cu podeaua. Incepeti sa faceti un cerc la stanga, la piept, apoi la dreapta si jos. Faceti 3 seturi cu cate 15 repetari.

Sarutarea cotului

Impingeti si atingeti

Stand in picioare cu palmele in fata, ridicati bratele pana la nivelul umerilor si indreptati palmele spre tavan. Ridicati incet bratele deasupra capului cu palmele in spate. Reveniti la nivelul umerilor si faceti o pauza. Faceti 3 seturi cu 15 repetari.

Criss-cross

Cu genunchii flexati aplecati corpul in fata la 45 de grade si incrucisati bratele la incheieturi. Ridicati incet bratele la nivelul umerilor. Reveniti apoi la pozitia initiala. Faceti 3 seturi cu 15 repettari.

Rdicari laterale

Luati 2 greutati si tineti-le in fata picioarelor cu coatele drepte. Ridicati greutatile in fata pana la nivelul umerilor. Apoi lasati usor greutatile jos. Faceti 3 serii cu 15 repetari.

 

 

Post-ul Eliminati grasimea de pe spate si de pe brate efectuand aceste 5 exercitii! apare prima dată în Sunt Sanatoasa.

DISTRIBUIȚI