Pulverizati acest amestec in casa pentru a elimina furnicile

0

Vara este aproape aici. Cu totii iubim zilele toride, dar nimeni nu isi doreste furnici in casa. Partea negativa este ca vara si furnicile merg impreuna. Nu va faceti griji deoarece acest articol va dezvaluie un insecticid facut in casa. Rezultatele va vor uimi.

Un studiu recent condus de cativa cercetatori la Standford, au dezvaluit ca furnicile intra in casele noastra datorita conditiilor de mediu. Insecticidele sunt extrem de nocive pentru sanatatea noastra. Expunerea la substantele din insecticide poate cauza dificultati in respiratie, tuse si congestie nazala. Poate cauza astm si stranuturi.

Acest lucru inseamna ca trebuie sa incetati utilizarea acestor substante pentru a scapa de furnici. Trebuie sa incepeti sa utilizati ulei esential de menta. Acest lucru poate fi raspandit in baie si bucatarie sau in zonele in care furnicile le viziteaza mai des. Furnicilor nu le plac mirosurile puternice. Le inhiba proprietatea de a comunica. Acest insecticid este foarte usor de facut.

Ingrediente:

  • 30 de picaturi de ulei esential de nucsoara
  • 30 de picaturi de ulei esential de menta
  • 4 oz de apa

Instructiuni:

Iata ce trebuie sa faceti: amestecati uleiurile esentiale si apa intr-un pulverizator. Agitati si gata. Insecticidul este gata pentru a fi utilizat. Pulverizati unde vedeti furici si repetati daca este necesar. Veti fi uimiti de rezultate. Furnicile vor pastra distanta fata de casa voastra.

Post-ul Pulverizati acest amestec in casa pentru a elimina furnicile apare prima dată în Sunt Sanatoasa.

DISTRIBUIȚI