Iata cum sa scapati de cativa ani din jurul ochilor

0

Vestea buna este ca exista trucuri pentru revigorarea instanta a ochilor. Cearcanele, ochii umflati si ridurile vor fi indepartate, iar ochii vor arata ca la 20 de ani.

Ridicati genele cu machiaj

Pe masura ce imbatranim, pleoapele isi pierd din elasticitate. Ca rezultat, pleoapele vor incepe sa cada. Daca aplicati machiajul corect, veti ascunde aceasta problema: folositi culori deschise sau neutre. Aliniati pleoapa cat mai aproape de gene. Daca vreti un look mai discret, aliniati pleoapa cu un eyeshadow.

Creionul contur alb este cel mai bun prieten al vostru

Folositi-l pentru a contura coltul interior. Raspanditi-l cu degetul mic pentru un look mai natural.

Folositi inca o perna pentru a preveni ochii umflati

Nimeni nu doreste sa se trezeasca cu ochii umflati, de aceea trebuie sa dormiti pe 2 perne pentru a preveni aceasta conditie. Ridicarea capului cu a doua perna, minimizati continutul de lichid din jurul ochilor.

Scapati de ochii umflati cu pungute de ceai rece

Luati 2 pungute de ceai, inmuiati-le in apa calda si asteptati sa se raceasca. Puneti-le pe pleoape si lasati-le 10-15 minute.

Ascundeti cearcanele cu un corector

Daca cearcanele au o culoare albastra, folositi un corector de culoare galbena. Daca sunt maro, folositi un corector de culoarea piesicii. Aplicati cu degetul mic pentru cele mai bune rezultate.

Puneti accent pe gene

Genele si masca au abilitatea de a va scapa de cativa ani. Pentru cele mai bune rezultate, folositi un bigudiu si folositi un foehn pentru a-l incalzi. Aplicati 2 straturi de mascara mai ales pe radacini. Alegeti cea mai inchisa culoare pe care o aveti.

Nu aplicati mascara pe genele inferioare

Dupa un timp, mascara de acolo poate innegri zona de sub ochi.

Nu incercati sa acoperiti ridurile cu fond de ten

Cu cat aplicati mai mult fond de ten cu atat sunt mai vizibile.

Definiti-va sprancenele

In timp, acestea isi pierd culoarea. Este foarte importanta sa va definiti sprancenele cu un creion special pentru dumneavoastra. Sprancenele bine definite atrag atentia si va scapa de alte imperfectiuni.

Eyeshadow

Folositi eyeshadow mat in loc de eyeshadow stralucitor. Ridurile nu apar doar in zona ochilor. O jumatate de ora de la aplicarea unui eyeshadow stralucitor, acesta va incepe sa se adune in jurul ridurilor. De aceea, trebuie sa aplicati un eyeshadow mat.

 

Post-ul Iata cum sa scapati de cativa ani din jurul ochilor apare prima dată în Sunt Sanatoasa.

DISTRIBUIȚI