Aceasta bautura sanatoasa care accelereaza procesul de detoxifiere a devenit faimoasa peste noapte

0

Fructele citrice, mai ales lamaile reduc grasimile depozitate in timpul meselor, incurajeaza procesul lor de ardere si reduc trigliceridele si colesterolul.

Acestea previn diabetul de tip 2 deoarece stabilizeaza cantitateade glucoza din corp si reduc sansa de a dezvolta boli cardiovasculare. Savantii spun ca aceste fructe au un efect pozitiv asupra proceselor metabolice din corp.

Daca va plac mesele copioase, alcoolul, cantitatile mari de dulciuri si petrecerile, atunci sigur aveti probleme cu somnul si va este greu sa reveniti la rutina obisnuita. In cazul in care aveti o lipsa de energie si va simtiti foarte obosit este timpul pentru detoxifierea cu lamai.

Aceasta detoxifiere este una din cele mai eficiente si cele mai sanatoase deoarece restabileste vitalitatea si intareste sistemul imunitar.

Reteta de detoxifiere cu limonada:

O lamaie;

300 ml de apa;

1 baton de scortisoara;

Un strop de ardei iute;

O lingurita de miere;

Sfat: Cercetatorii au aratat ca scortisoara poate reduce glicemia, iar ardeiul iute creste temperature corpului accelerand procesul de curatare si eliminare a toxinelor.

 

Post-ul Aceasta bautura sanatoasa care accelereaza procesul de detoxifiere a devenit faimoasa peste noapte apare prima dată în Sunt Sanatoasa.

DISTRIBUIȚI