Cristi Balaj nu şi-a putut stăpâni lacrimile, înaintea ultimului meci din carieră

0
Cristi Balaj nu şi-a putut stăpâni lacrimile, înaintea ultimului meci din carieră

Băimăreanul de 45 de ani a fost felicitat şi premiat pentru cariera lui extraordinară înainte de a fluiera startul partidei de la Mediaş, atât de oficiali ai LPF şi FRF, cât şi de reprezentanţi ai celor două cluburi.

„Centralul” a primit un trofeu din partea FRF, acordat de vicepreşedintele CCA, Alexandru Deaconu, şi un alt trofeu de la secretarul general al LPF, Justin Ştefan. De asemenea, Astra i-a oferit un tricou pe care se putea citi mesajul: „Cristi Balaj, un arbitru de 10„.

 

Balaj a fost vizibil emoţionat şi a plâns în timpul scurtei ceremonii de la mijlocul terenului. Alături de el, şi asistentul Aurel Oniţa, aflat la rândul său la ultimul meci din carieră în Liga 1, şi-a stăpânit cu greu lacrimile

Cristi Balaj a promovat în Liga 1 în anul 2000, iar din 2003 a devenit arbitru internaţional. În primul eşalon a arbitrat peste 300 de meciuri și are nouă derby-uri între Steaua şi Dinamo. A arbitrat patru finale de Cupa României şi o Supercupă. Are în palmares 11 partide interţări, două în grupele UCL şi 24 în UEL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.