Incredibil! Un cal se desparte cu greu de stapanul sau!

1
Incredibil! Un cal se desparte cu greu de stapanul sau!

Este incredibil sa vezi cum un cal se desparte cu greu de stapanul sau. Acest lucru demonstreaza dragostea pe care armasarul i-o poarta stapanului sau, deorece aceste nu vrea sa se desparta sub niciun chip de stapanul sau nici macar pentru cateva clipe. Calul isi intinde grumazul intr-un mod atat de amuzant de fiecare data cand stapanul sau vrea sa plece de langa el. Armasarul isi doreste sa primeasca doar mangaierile pline de tandrete si de afectiune ale stapanului sau.

Armasarul se numeste Levi si este in varsta de 14 ani. Fiind din rasa Oldenburg, acesta are o statura apreciabila. Cu toate ca este atat de inalt si poate parea foarte serios, Levi este increbibil de afectiv. Este minunat sa vezi cum un cal se desparte cu greu  de stapanul sau, dar este si foarte amuzant, deorece acesta de fiecare data cand stapanul sau vrea sa plece de langa el, el isi apleaca capul si astepata sa fie alintat asa cum numai stapanul sau stie sa il alinte.

Tom Dunn este stapanul calului si este foarte mandru ca are langa el un asemenea animal. Dintr-o singura privire calul ii comunica stapanului sau sa mai stea langa el. Tom Dunn impreuna cu sotia sa, Janelle sunt proprietarii adaposturilor ecvestre „Maxfield” din Turlock, California, iar Levi pare a fi vedeta acestor adaposturi, deorece mai rar vezi cum un cal se desparte cu greu de stapanul sau.

Sotia lui Tom Dunn a declarat ca: „Levi are o inimă mare şi este cel mai prietenos cal pe care l-am cunoscut vreodată”. Aceasta relatie dintre cal si stapan demonstreaza inca o data cat de puternica poate fi legatura dintre om si animal. Tot respectul pentru o asmenea relatie bazata in primul rand pe respect si pe incredere, in care dragostea si afectiunea nu vor lipsi niciodata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.