Ingenios! O idee geniala de a aseza perfect florile in vaza!

2
Ingenios! O idee geniala de a aseza perfect florile in vaza!

De cele mai multe ori asezatul in vaza al florilor ne da foarte multe dureri de cap. Pentru o asezare perfecta a florilor in vaza, in filmuletul de mai jos puteti vedea o idee geniala de a aseza florile in vaza intr-un mod foarte simplu si usor de pus in aplicare.

Pentru inceput trebuie sa punem apa in vaza de sticla si apoi sa o stergem cu o carpa uscata, astfel incat marginile sa fie foarte uscate. Apoi, desfacem o rola de scotch si continuam prin aplicarea unor benzi succesive una langa alta la distante egale, intr-o retea de fasii perpendiculare. Intre spatiile ramase libere introducem fiecare fir de floare in parte. Veti constata ca aceasta idee geniala a fost pusa in aplicare intr-un mod foarte corect, deorece veti avea surpriza sa vedeti cum se va forma un buchet de flori absolut superb. Datorita faptului ca ele nu vor mai sta inghesuite in vaza, aceste nici nu se vor mai ofili intr-un timp foarte scurt. In plus, acestea isi vor pastra prospetimea si mirosul placut de-a lungul a mai multor zile.

Aceasta idee geniala face ca designul buchetului de flori format sa fie unul foarte placut si sa atraga privirile tuturor. Puteti combina diverse culori si flori, astfel incat rezultatul sa fie pe masura asteptarilor voastre. In plus, aceasta idee geniala va poate ajuta si la realizarea unui aranjament pentru Ziua Indragostitilor sau pentru o zi onomastica sau o zi  de aniversare.

In filmuletul de mai jos aveti explicat fiecare pas pe care trebuie sa il urmati pentru ca aceasta idee geniala sa va iasa perfect. Cu ajutorul acestui truc foarte simplu si foarte eficient, nu numai sa veti obtine un aranjament floral deosebit de frumos, ci veti pastra si va aveti bucura de parfumul si propsetimea florilor din buchet.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.