Uimitor! Lucrarile artistice realizate din ipsos sunt cu adevarat senzationale!

1
Uimitor! Lucrarile artistice realizate din ipsos sunt cu adevarat senzationale!

Bernie Mitchell reuseste sa realizeze cele mai deosebite lucrari artistice, utilizand ipsos. De obicei, ipsosul este utilizat pentru obtinerea unor suprafete netede, insa ceea ce Bernie reuseste sa faca cu acest material este absolut uimitor. Lucrarile artistice realizate de acesta dau camerelor o eleganta cu totul speciala, impodobind peretii cu sculpturi in relief care atrag privirile tuturor.

Bernie Mitchell are foarte multa imaginatie, sculptand pe pereti imagini in relief ce semnifica flori, copaci, pesti, peisaje si multe alte forme. Chiar daca la prima vedere totul pare simplu, migala cu care Bernie realizeaza lucrarile artistice este una foarte mare. In plus, cu devotamentulp care acest artist il are, face ca valoarea lucrarilor sale sa fie si mai mare.

Bernie Mitchell isi incepe lucrarile artistice prin prepararea unei compozitii pe care o aplica intr-un strat foarte gros pe perete cu ajutorul unui spaclu si a unei gletiere. Pasul urmator care este cu adevarat uimitor este cand incepe sa razuiasca stratul de ipsos, astfel incat sa se formeze imagini. Ca unelte de finisaj, Bernie foloseste cele mai la indemana obiecte, cum ar fi lingurite, pensule sau spatule. Rezultatul este cu adevarat uimitor, deorece in urma razuirii i-au nastere cele mai frumoase peisaje, cascade, pasari, pesti, flori si multe alte imagini care mai de care mai interesante si mai atractive.

Un asa mesrer priceput cum este Bernie Mirchell mai rar intalnim. Lucrarile artistice pe care le realizeaza sunt senzationale. La final daca se pozitioneaza si cateva reflectoare care sa lumineze sculpturile din ipsos, atmosfera vi fi cu adevarat feerica, de vis. Astfel de artisti merita tot respectul si toata admiratia, deorece la inceput chiar daca totul pare simplu, fara talentul, creativitatea si originalitatea acestora rezultatul nu ar mai fi acelasi.

„Arta este contemplare. Este plăcerea minţii care caută în natură şi descrie spiritul de care Natura însăşi este animată.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.