Confectioneaza propriul lampion de hartie sub forma de nor

1
Confectioneaza propriul lampion de hartie sub forma de nor

Acest lampion de hartie se poate confectiona pe cont propriu tot ce aveti nevoie este de putin timp si un pic de inspiratie. Multe dintre aceste obiecte luminoase de decor pot fi confectionate in casa si de multe ori este mai bine sa le faceti pe cont propriu pentru a va spori creativitatea. Lampioanele sunt obiecte decorative pe care le puteti folosi pentru a decora atat gradina cat si casa in orice moment al anului nu doar pe timp de sarbatoare. Daca stiti cum arata lampioanele colorate atunci trebuie sa vedeti ca si un simplu lampion de hartie alba poate fi de efect.

Cand ne gandim la un nor cu descarcari electrice vedem un norisor alb cu o instalatie de beculete. Daca avem putina imaginatie si creativitate putem avea acel nor cu descarcari electrice in camera la noi. Aveti nevoie de 3-4 lampioane de diferite marimi, vata, pistol de lipit si o instalatie de becuri cu LED si fire din nylon.

Acest lampion de hartie este foarte bun pentru decor si va va infrumuseta camera. Primul pas este sa desfaceti lampioanele si sa lipiti vata de ele cu ajutorul pastei de lipit. Dati-ii o forma neregulata precum un nor adevarat. Pentru a suspenda norul avem nevoie de o tija de bambus si de fire de nylon pentru a-l prinde de tavan. Aveti nevoie de cadru pentru ca norul nu va fi perfect rotund si va avea o forma neregulata. Lipiti si mai multa vata pentru a-i oferi aspectul de norisor.

La final trebuie sa adaugati instalatia de beculete in interior la acest home-made lampion de hartie. Nu uitati sa lasati cateva fire sa atarne din norisor pentru a parea ca are descarcari electrice. Acesta va arata superb cand in incapere este intuneric.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.